Start
Mój profil

Czarne dzwony

Moderator: verysweetcherry
AwN
Tritonotti

Czarne dzwony

Post autor: AwN »

Cześć!
Szukam dobrze leżących, czarnych dzwonów. Niekulkujące się, elastyczne, najlepiej ściągające/ wyszczuplające. Najlepiej dla wyższych, bo przykrótkie dzwony to zmora.
Polećcie! :)
Tezenis widzę ma coś w tym stylu, ale na Vinted widzę używane są już skulkowane, kupiłam Massimo Dutti, ale oddałam, bo do rozmiaru L brakowało mi jakieś 15cm długości nogi, a jestem dość wysoka.
Awatar użytkownika
Brida
MiamiBicz

Post autor: Brida »

AwN pisze: wt lut 24, 2026 9:25 pm Cześć!
Szukam dobrze leżących, czarnych dzwonów. Niekulkujące się, elastyczne, najlepiej ściągające/ wyszczuplające. Najlepiej dla wyższych, bo przykrótkie dzwony to zmora.
Polećcie! :)
Tezenis widzę ma coś w tym stylu, ale na Vinted widzę używane są już skulkowane, kupiłam Massimo Dutti, ale oddałam, bo do rozmiaru L brakowało mi jakieś 15cm długości nogi, a jestem dość wysoka.
Ale z jakiego mają być materiału? Ja mam czarne dzwony jeansowe i leżą idealnie, długość też taka jak ma być, bo rozmiarówka jeansowa pozwala na lepsze dobranie rozmiaru do sylwetki 😊
AwN
Tritonotti

Post autor: AwN »

Brida pisze: czw mar 05, 2026 7:13 pm Ale z jakiego mają być materiału? Ja mam czarne dzwony jeansowe i leżą idealnie, długość też taka jak ma być, bo rozmiarówka jeansowa pozwala na lepsze dobranie rozmiaru do sylwetki 😊
A jaka firma i model?
Awatar użytkownika
Brida
MiamiBicz

Post autor: Brida »

AwN pisze: czw mar 05, 2026 7:29 pm A jaka firma i model?
https://www.zalando.pl/lee-breese-jeans ... 8-q11.html

Ja mam te 🙂