Start
Mój profil

Tarot

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
NikitaCzikita
PsychoFanka

Re: Tarot

Post autor: NikitaCzikita »

Poszukuję tarocistki we Wrocławiu, która przyjmuje stacjonarnie. Możecie kogoś polecić? Może któraś z was?
mariaow
RealDiamond

Post autor: mariaow »

odpalskreta pisze: wt paź 28, 2025 3:44 pm Ja osobiście mam faworyta, jest bardzo mocno obszerna, ale dostępna tylko po angielsku.
Jak będę w domu to podeślę nazwę
Podzielisz sie tytulem tej ksiazki ktorą polecasz? moze byc po ang

Ogólnie polecacie jakies ksiazki w temacie?
Awatar użytkownika
odpalskreta
KlasaBiznes

Post autor: odpalskreta »

mariaow pisze: pt lis 07, 2025 6:17 pm Podzielisz sie tytulem tej ksiazki ktorą polecasz? moze byc po ang

Ogólnie polecacie jakies ksiazki w temacie?
O To ta
Załączniki
fw_1762540813013.jpg
fw_1762540813013.jpg (106.2 KiB) Przejrzano 762 razy
pata18312
Siatkarka

Post autor: pata18312 »

bylabys w stanie postawic mi tarota jakbym odezwala sie do ciebie na ig?
AureliaAnna
Siatkarka

Post autor: AureliaAnna »

Witam serdecznie, czy jest ktos kto pomoże z obiektywna interpretacja rozkładu. Dotyczy mnie osobiście i obawiam sie ze moge odczytywać wszystko Tylko w dobrych barwach
lalisa
Trening tenisa

Post autor: lalisa »

AureliaAnna pisze: pn gru 08, 2025 7:33 am Witam serdecznie, czy jest ktos kto pomoże z obiektywna interpretacja rozkładu. Dotyczy mnie osobiście i obawiam sie ze moge odczytywać wszystko Tylko w dobrych barwach
Napisz jakie ci karty wyszły chatowi gpt, dostaniesz tak samo dobrą interpretację. :)
Lena92
RoyalBaby

Post autor: Lena92 »

Hej dziewczyny, czy któraś z Was mogłaby mi postawić tarota ?
Robalka12090
RóżowePolo

Post autor: Robalka12090 »

Ja też chciałabym zapytać kart o jedną kwestię. Czy któraś z dziewczyn stawia jeszcze tarota?
Meg1234
Gacie z oceanu

Post autor: Meg1234 »

Robalka12090 pisze: śr sty 14, 2026 11:13 pm Ja też chciałabym zapytać kart o jedną kwestię. Czy któraś z dziewczyn stawia jeszcze tarota?

Na Instagramie jest Zuza - miedzykartami. Robi mi rozkłady od prawie dwóch lat, polecam niezmiennie 🩷
xxxbanancio
RóżowePolo

Post autor: xxxbanancio »

odpalskreta pisze: ndz lut 23, 2025 6:29 pm Nie boję się, bo nie jest to okultyzm. Kartami tarota nie czcisz nikogo, nie dodajesz nikomu hołdu. Karty są wskazówką, podpowiedzią i mają Cię nakierować. A jeśli chodzi o “pentagramy” na denarach, to nie jest to pentagram ten powiązany z diabłem ( dwa rogi ku górze) tylko tzw pentagram biały symbolizujący człowieka i jego mądrość i oświecenie
Warto mieć ducha do dywinacji, inaczej karty mogą być nielogiczne. Nie masz go i się sprawdza?
Lauran97
Ciastko

Post autor: Lauran97 »

Hej, szukałam na ig i widzę jedno prywatne konto o takim nicku jaki masz tutaj. To jesteś ty? Pytam, bo ten wątek jest z zeszłego roku i nie wiem czy dalej się tym zajmujesz.

odpalskreta pisze: śr lip 09, 2025 7:57 pm Tarot nie działa jak przewidywarka czasu co do dnia. To właściwie opiera się na efekcie motyla bym powiedziała. Jedno zdarzenie poprzedza kolejne, a kolejne wyprzedza jeszcze inne. Zresztą tarot to nie jest wyrocznia i trzeba o tym pamiętać. To czytanie które dostałaś i na które czekasz albo dopiero się wydarzy albo już się wydarzyło albo może mieć metaforyczne znaczenie. Ciężko określić. Ja zawsze jak stawiam komuś tarota, to mówię że należy pamiętać że to może ale nie musi się spełnić. Tarot jest tylko dobra rada i podpowiedzią. Tarocista działa jak pogodynka. Ja ci powiem czy będzie padało a to od ciebie zależy czy weźmiesz parasol.
EMILP
Mokra Włoszka

Post autor: EMILP »

A czy ktoras z was wrozyla sobie z tarota z chatem gpt? Co o tym sadzicie?
PEONIA
Collagen z chlorellą

Post autor: PEONIA »

EMILP pisze: śr mar 25, 2026 1:55 pm A czy ktoras z was wrozyla sobie z tarota z chatem gpt? Co o tym sadzicie?
No nie wiem jak chat gpt ma Ci powróżyć. Nie jest żywy, nie ma energii.
Jak już musisz to widziałam taki sposób by samemu sobie postawić karty i zapytać go co to znaczy
EMILP
Mokra Włoszka

Post autor: EMILP »

Tez o tym myslalam, ze nie jest przeciez zywy.
Kiedys przy winku z kolezankami zupelnie dla zartow robilysmy sobie odczyty numerologiczne i stawialysmy tarota przez chat gpt, niby smieszki heheszki, ale tam sie duzo sprawdzilo.
Mimo wszystko chcialabym zeby ktos mi powrozyl, tylko nie mieszkam w Polsce i nie bardzo mam tutaj do kogo sie udac.