Start
Mój profil

Jaki jest wasz ulubiony podklad?

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
EMILP
Mokra Włoszka

Re: Jaki jest wasz ulubiony podklad?

Post autor: EMILP »

Ja uzywalam juz naprawde duzej ilosci podkadow w swoim zyciu i zdecydowanie moge polecic:

AA Gentle Nude - jest naprawde swietny, calkiem ladnie kryje i ma fajne, satynowe wykonczenie
Stars From the Stars Dubai Chocolate - troche mocny zapach, jesli jestescie wrazliwe to nie polecam, ale za to ma super krycie i fajnie lezy jak na ta cene.
No i Missha, ale ona juz byla wspominana wiele razy, mnie osobisciepotrafi zapychac.
Mam cere sucha.
Awatar użytkownika
Piiiniaa
Beżowa

Post autor: Piiiniaa »

ostatnio mi się sprawdza podkład od Natasha Denona hy-Glam :)
Zula
Mokra Włoszka

Post autor: Zula »

EMILP pisze: pt mar 06, 2026 11:41 am A czy po reformulacji nadal Ci sie sprawdza?
Jeszcze go nie testowałam, bo mam zapas starej wersji.
Mmaamm
RóżowePolo

Post autor: Mmaamm »

Do dziewczyn, które używały Estee Lauder Double Wear. Na co przeszliście po zmianie formuły? Jak patrzę na te filmiki influencerek to już widzę, że to nie jest to czego oczekuje tj. ta nowa wersja się bardzo świeci. W komentarzach ludzie też piszą, że odcień którego używam 2n1 robi się pomarańczowy... Mam zapas na kilka msc, szukam czegoś co matowi, wyrównuje koloryt i utrzymuje się cały dzień. Cerę mam mieszaną z niedoskonałościami. DW mi poleciła moja ślubna makijażystka i przez kilka lat to był mój hit.
Awatar użytkownika
florella
Currently:home

Post autor: florella »

Mmaamm pisze: ndz mar 15, 2026 11:52 am Do dziewczyn, które używały Estee Lauder Double Wear. Na co przeszliście po zmianie formuły?
Używam teraz Lancome Teint Idole Ultra Wear
Asica95
Mokra Włoszka

Post autor: Asica95 »

Ja ostatnio zakochałam się w podkładzie od Inglot, taka biała tubka z niebieskimi napisami. Wzięłam go całkowicie z zaskoczenia, ale zachwyca mnie jego satynowe wykończenie. I najlepiej dla mnie wygląda nałożony właśnie palcami, ma średnie krycie, ale jest niesamowicie ładny na twarzy. Mam numer 38 i jest to idealny kolor dla bladziochow którzy potrzebują podkładów z żółtymi tonami. Nie ciemnieje. Jest taki fajny pod palcem, bo ma konsystencję jakbym nakładała mus. Polecam.