Ja kiedyś od kuzynki zawsze brałam dużo ciuchów, ona sobie fajnie przerabiała zawsze ubrania. Ale to prawda, i w lumpach, i na vinted trzeba się nieźle naszukać teraz.Rzeka.chaosu pisze: ↑pn mar 09, 2026 9:29 am Coś w tym jest. Ma mocno niechlujny look. Może taka nisza.
Ja od siebie polecam rodzinne i koleżeńskie wymianki. Ludzie mają skarby w szafach. Sama biorę od osoby z rodziny, która ma bogatą ciocię z dobrym gustem. Więc to rzeczy z 3 ręki. Mam dzięki temu fajny płaszcz, szale, chusty, koszule, jakieś wyjściowe spodnie - piękne topki.
A Ania Gemma to mi się kojarzy z taką zaniedbaną osobą. Sama mówiła że myje rzadko włosy i to widać niestety. Rozumiem że nie każdy musi się malować, chociaż uważam że do filmu miło by było, gdyby się ładnie prezentowała. Wydaje się mieć mocno zaniedbaną cerę, jak na jej wiek i niby to że się niby zdrowo odżywia, to strasznie ziemista ta cera. I do tego te ubrania, które często nie podkreślają jej urody, jakieś sprane kolory, które powodują że wygląda jeszcze szarzej, jakieś nietwarzowe wzorki czasem.