Mizu Clinic
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Kaszka manna
- Ciastko
Mizu Clinic
Dziewczyny czy możecie polecić jakieś podobne miejsce w Poznaniu lub okolicy z godnym zaufania zabiegowcem? Bardzo podobała mi się zawsze praca Zosi, uważam, że jest genialna, ale uzupełnieniem współpracy jest korzystanie z zabiegów na sprzęcie i tutaj mam problem, bo sprzęt obsługują dziewczyny traktujące firmę jak typowe korpo, w którym klient ma zostawić tylko kasę. Chcę kogoś, kto pracuje na najlepszych preparatach, sprzętach, itp. Niestety po ostatnim zderzeniu się ze ścianą na razie nie chcę tam wracać...
Wyjaśnisz co się stało ?Kaszka manna pisze: ↑pn gru 01, 2025 8:53 pm Dziewczyny czy możecie polecić jakieś podobne miejsce w Poznaniu lub okolicy z godnym zaufania zabiegowcem? Bardzo podobała mi się zawsze praca Zosi, uważam, że jest genialna, ale uzupełnieniem współpracy jest korzystanie z zabiegów na sprzęcie i tutaj mam problem, bo sprzęt obsługują dziewczyny traktujące firmę jak typowe korpo, w którym klient ma zostawić tylko kasę. Chcę kogoś, kto pracuje na najlepszych preparatach, sprzętach, itp. Niestety po ostatnim zderzeniu się ze ścianą na razie nie chcę tam wracać...
Ja chodziłam do Pauli i byłam zadowolona