Operacja plastyczna nosa
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Operacja plastyczna nosa
Na zamkniętych grupach jest mnóstwo osób, ktorej mają zdeformowany nos po albańskich chirurgach. Tam robią 5 operacji w ciągu dnia... ale chętni są nadal bo tanio
No jestem zaskoczona, że to kosztuje 2x tyle co u innych chirurgówMagia1245 pisze: ↑śr lip 03, 2024 9:54 pm Dziękuję Ci za odpowiedź
Ciesze się, że jesteś zadowolona i gratuluję odwagi. Sama bardzo bym chciała bo to mój kompleks plus mam problemy z oddychaniem w jednej dziurce przez krzywą przegrodę i częste zapalenia zatok.. jedynie troche się boję , że coś pójdzie bie tak plus wiadomo doayć dużo bierze Wysocki. Może kiedyś też spełnię te marzenie![]()
A wiesz może, czy Paula Tumala i Agata Cis miały u niego operację? Bo ich nosy bardzo mi przypominają"dzieła" doktora, a on wszystkim robi podobny ksztalt. Przy czym od razu mówię, że ich nosy mi się właśnie podobają. Nos robiła u niego jeszcze Barbelicious, dziewczyna, która prowadzi konto mycityofbeauty i dr Muszczynko, bo mówiły o tym wprost.quizlette0402 pisze: ↑czw lis 20, 2025 3:12 pm dużo osób tutaj pisze o pewnym lekarzu na W, sama mam od niego nos i napiszę tyle - zobaczcie jak wyglądają jego prace u dziewczyn: Ola Sosfa, Agata Lewandowska, Karolina Mrozicka i przemyślcie czy wszystko jest z tymi nosami w porządku. zaznaczę, ze taki jest jego styl, ciagle powiela ten sam schemat, nie ucząc się na błędach. ja mam mieszankę tych trzech nosów i jestem na etapie rozważań co do rewizji w Turcji.
Doktor na W to miała też u niego na pewno robiony Anna Karcz i chyba też Schreiber?Lollita pisze: ↑sob sty 17, 2026 7:53 pm A wiesz może, czy Paula Tumala i Agata Cis miały u niego operację? Bo ich nosy bardzo mi przypominają"dzieła" doktora, a on wszystkim robi podobny ksztalt. Przy czym od razu mówię, że ich nosy mi się właśnie podobają. Nos robiła u niego jeszcze Barbelicious, dziewczyna, która prowadzi konto mycityofbeauty i dr Muszczynko, bo mówiły o tym wprost.
- kontrolling
- Srebrna Kropeczka
Olaaa__ pisze: ↑wt wrz 16, 2025 11:29 am Widzialam post na instagramie o operacji w Albanii u Sinaniego, i on oraz jego klinika to chyba nr 1 wśród osób podróżujących tam na operację z Polski, i dziewczyna ma kompletną deformację, a sam Dr umywa ręce bo zaproponował tylko rewizję a ona żądała zwrotu![]()
Jestem na grupkach na fb odnośnie operacji, i na topke polskich chirurgów teraz też wylewają się ogromne ilości niepochlebnych opinii, ale mam wrażenie że ludzie kompletnie nie wiedzą jak wygląda rekonwalescencja po tak inwazyjnym zabiegu, i schizuja tydzień po, że nos jest opuchnięty, pojawiają się zgrubienia etc.
ta pseudoinfluencerka bym się nie przejmowała raczej, warto się z nia zaznajomic kim ta pani jest na osobnym tutaj wątku.
Miałam operacje u sinaniego ponad 2 lata temu, jestem mega zadowolona. polecam
- alojzydupa00
- RoyalBaby
Karolina Mrozicka mam wrażenie że cały czas mówi przez nos, jakby miała zatkany. Nie wiem czy to tak powinno być.quizlette0402 pisze: ↑czw lis 20, 2025 3:12 pm dużo osób tutaj pisze o pewnym lekarzu na W, sama mam od niego nos i napiszę tyle - zobaczcie jak wyglądają jego prace u dziewczyn: Ola Sosfa, Agata Lewandowska, Karolina Mrozicka i przemyślcie czy wszystko jest z tymi nosami w porządku. zaznaczę, ze taki jest jego styl, ciagle powiela ten sam schemat, nie ucząc się na błędach. ja mam mieszankę tych trzech nosów i jestem na etapie rozważań co do rewizji w Turcji.
Też jestem ciekawa czy można sam czubek zoperować…
- Pulpetwsosie
- PinkParty
Jestem bardzo zadowolona ze swojej operacji, jestem już wiele lat po kiedy ceny nie były chyba tak szalone, uzbierałam sobie to w kilka miesięcy - gdybym miała przygotowywać się do tego dziś, to nie wiem czy byłoby to możliwe, bo mam inne wydatki. Praktycznie codziennie od czasu operacji myślę o niej i o tym jak bardzo poprawiła mi komfort psychiczny, a przez to i komfort życia. Nie odważyłabym się jednak na operację poza Polską. Do Polski przyleciałam specjalnie zza granicy na opkę 
Za to Przemysław Czarnecki mówił w wywiadach, że miała więcej i ją na nie woził. Co do Marianki jest totalnie niewiarygodna, więc już wolę zawierzyć bycia bliżej prawdy jego słowom
Można, moje koleżanki robiły u Skupina i Jadczaka. Ale jeśli chcesz zmienić kształt nosa, to raczej tylko CKN wchodzi w grę. Lepiej zrobić raz a porządnie, niż bawić sie w poprawki - każda poprawka to większe ryzyko i oczywiście koszt.
Szczerze mówiąc, to nie widzę zmian w jej nosie. Może nie miała operacji, tylko drobna korekcję np. w związku z kostniną czy coś takiego - chłopy oczywiście rozumują po swojemu, więc bym dzieliła na 5 to co on mówi.
-
Sidididididfi
- RoyalBaby
W 2021 robiłam CKN u dr Kuźlan w klinice Skupina w Poznaniu i naprawdę poszło bez zarzutu, zależało mi na pasującym do reszty twarzy, naturalnym nosie. Wtedy płaciłam 12-13 tysięcy złotych, nie mam pojęcia jakie stawki są teraz. Szczerze mówiąc wspominam rekonwalescencję lepiej, niż niektóre przeziębienia.
Fotosikk pisze: ↑pn wrz 08, 2025 10:31 pm A ja mam pytanie z innej beczki
Czy któraś może z Was miała operację septoplastyki nosa na nfz?
Dostałam skierowanie do szpitali na operację przegrody nosa, ale interesuje mnie czy mając krzywy nos, uciekający na lewą stronę zostanie on po operacji wyprostowany, zmieni się jego wygląd? Kształt nosa (garb) mi nie przeszkadza ale najbardziej mnie denerwuje niedrożność nosa ale i jego wygląd uciekający na lewą stronę
Ja miałam rynosepto na NFZ w 2014 roku i strasznie nie polecam, żałuję że nie zaczekałam na zebranie pieniędzy i prywatną wizytę. Fajnie, nos nie jest garbaty, ale jest krzywy, kładzie się na jedną stronę, bulwiasty i kompletnie niedrożny :D Łudzę się, że uzbieram kiedyś na poprawkę bo nos jest nadal moim największym kompleksem.
-
123wiosna123
- Collagen z chlorellą
Wchodzę na ten wątek bo takze chcialabym zrobic sobie operacje nosa ale mam fobie co do igieł i nie ma takiej możliwości. Juz samo pobranie krwi jak jedna wielka męczarnia na ktorej odstawiam teatr a w zyciu nie pozwolę na taki np wenflon czy narkoze