Start
Mój profil

Operacja plastyczna nosa

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Emska8888
RóżowePolo

Re: Operacja plastyczna nosa

Post autor: Emska8888 »

Na zamkniętych grupach jest mnóstwo osób, ktorej mają zdeformowany nos po albańskich chirurgach. Tam robią 5 operacji w ciągu dnia... ale chętni są nadal bo tanio
Cindy1
LouiBag

Post autor: Cindy1 »

Magia1245 pisze: śr lip 03, 2024 9:54 pm Dziękuję Ci za odpowiedź 🫶🏽
Ciesze się, że jesteś zadowolona i gratuluję odwagi. Sama bardzo bym chciała bo to mój kompleks plus mam problemy z oddychaniem w jednej dziurce przez krzywą przegrodę i częste zapalenia zatok.. jedynie troche się boję , że coś pójdzie bie tak plus wiadomo doayć dużo bierze Wysocki. Może kiedyś też spełnię te marzenie ☺️
No jestem zaskoczona, że to kosztuje 2x tyle co u innych chirurgów
Lollita
LouiBag

Post autor: Lollita »

quizlette0402 pisze: czw lis 20, 2025 3:12 pm dużo osób tutaj pisze o pewnym lekarzu na W, sama mam od niego nos i napiszę tyle - zobaczcie jak wyglądają jego prace u dziewczyn: Ola Sosfa, Agata Lewandowska, Karolina Mrozicka i przemyślcie czy wszystko jest z tymi nosami w porządku. zaznaczę, ze taki jest jego styl, ciagle powiela ten sam schemat, nie ucząc się na błędach. ja mam mieszankę tych trzech nosów i jestem na etapie rozważań co do rewizji w Turcji.
A wiesz może, czy Paula Tumala i Agata Cis miały u niego operację? Bo ich nosy bardzo mi przypominają"dzieła" doktora, a on wszystkim robi podobny ksztalt. Przy czym od razu mówię, że ich nosy mi się właśnie podobają. Nos robiła u niego jeszcze Barbelicious, dziewczyna, która prowadzi konto mycityofbeauty i dr Muszczynko, bo mówiły o tym wprost.
Kayoko
LouiBag

Post autor: Kayoko »

Lollita pisze: sob sty 17, 2026 7:53 pm A wiesz może, czy Paula Tumala i Agata Cis miały u niego operację? Bo ich nosy bardzo mi przypominają"dzieła" doktora, a on wszystkim robi podobny ksztalt. Przy czym od razu mówię, że ich nosy mi się właśnie podobają. Nos robiła u niego jeszcze Barbelicious, dziewczyna, która prowadzi konto mycityofbeauty i dr Muszczynko, bo mówiły o tym wprost.
Doktor na W to miała też u niego na pewno robiony Anna Karcz i chyba też Schreiber?
Lol123!!!
Tritonotti

Post autor: Lol123!!! »

Kayoko pisze: wt sty 20, 2026 10:59 am Doktor na W to miała też u niego na pewno robiony Anna Karcz i chyba też Schreiber?
Czy któraś robiła może korektę nosa w Turcji?
Lollita
LouiBag

Kayoko pisze: wt sty 20, 2026 10:59 am Doktor na W to miała też u niego na pewno robiony Anna Karcz i chyba też Schreiber?
Marianna miała u dr Dębskiego, wielokrotnie o tym mówiła.
Awatar użytkownika
kontrolling
Srebrna Kropeczka

Post autor: kontrolling »

Olaaa__ pisze: wt wrz 16, 2025 11:29 am Widzialam post na instagramie o operacji w Albanii u Sinaniego, i on oraz jego klinika to chyba nr 1 wśród osób podróżujących tam na operację z Polski, i dziewczyna ma kompletną deformację, a sam Dr umywa ręce bo zaproponował tylko rewizję a ona żądała zwrotu :/

Jestem na grupkach na fb odnośnie operacji, i na topke polskich chirurgów teraz też wylewają się ogromne ilości niepochlebnych opinii, ale mam wrażenie że ludzie kompletnie nie wiedzą jak wygląda rekonwalescencja po tak inwazyjnym zabiegu, i schizuja tydzień po, że nos jest opuchnięty, pojawiają się zgrubienia etc.

ta pseudoinfluencerka bym się nie przejmowała raczej, warto się z nia zaznajomic kim ta pani jest na osobnym tutaj wątku.
Miałam operacje u sinaniego ponad 2 lata temu, jestem mega zadowolona. polecam :)
Awatar użytkownika
alojzydupa00
RoyalBaby

Post autor: alojzydupa00 »

quizlette0402 pisze: czw lis 20, 2025 3:12 pm dużo osób tutaj pisze o pewnym lekarzu na W, sama mam od niego nos i napiszę tyle - zobaczcie jak wyglądają jego prace u dziewczyn: Ola Sosfa, Agata Lewandowska, Karolina Mrozicka i przemyślcie czy wszystko jest z tymi nosami w porządku. zaznaczę, ze taki jest jego styl, ciagle powiela ten sam schemat, nie ucząc się na błędach. ja mam mieszankę tych trzech nosów i jestem na etapie rozważań co do rewizji w Turcji.
Karolina Mrozicka mam wrażenie że cały czas mówi przez nos, jakby miała zatkany. Nie wiem czy to tak powinno być.
:fire: Ku pamięci, mięci kupa. Wpisał się Alojzy Dupa. P.S. Kto tu zagląda, ten sam tak wygląda. :fire:
Karoryfer
Tritonotti

Post autor: Karoryfer »

Ja miałam dwie, jedna w Polsce, druga za granicą i tak jak profil super po rewizji tak front by się przydał raz jeszcze 😫
Myślicie że mogą zrobić korektę samego szycia słupka nosa, żeby było bardziej symetryczne?
nadia007
FejkTiffany

Post autor: nadia007 »

Karoryfer pisze: śr lut 11, 2026 3:25 pm Ja miałam dwie, jedna w Polsce, druga za granicą i tak jak profil super po rewizji tak front by się przydał raz jeszcze 😫
Myślicie że mogą zrobić korektę samego szycia słupka nosa, żeby było bardziej symetryczne?
Też jestem ciekawa czy można sam czubek zoperować…
Awatar użytkownika
Pulpetwsosie
PinkParty

Post autor: Pulpetwsosie »

Jestem bardzo zadowolona ze swojej operacji, jestem już wiele lat po kiedy ceny nie były chyba tak szalone, uzbierałam sobie to w kilka miesięcy - gdybym miała przygotowywać się do tego dziś, to nie wiem czy byłoby to możliwe, bo mam inne wydatki. Praktycznie codziennie od czasu operacji myślę o niej i o tym jak bardzo poprawiła mi komfort psychiczny, a przez to i komfort życia. Nie odważyłabym się jednak na operację poza Polską. Do Polski przyleciałam specjalnie zza granicy na opkę :P
Awatar użytkownika
FashFash
Milion subskrypcji

Post autor: FashFash »

Lollita pisze: śr sty 21, 2026 6:51 pm Marianna miała u dr Dębskiego, wielokrotnie o tym mówiła.
Marianna miała 2x czy 3x operacje nosa i ciekawe czy wszystkie u dr Dębskiego
Lollita
LouiBag

FashFash pisze: pn mar 02, 2026 8:59 pm Marianna miała 2x czy 3x operacje nosa i ciekawe czy wszystkie u dr Dębskiego
Z tego co mówiła, to tylko jedną. Ona raczej nie robi tajemnicy z tego co i gdzie sobie robi.
Awatar użytkownika
FashFash
Milion subskrypcji

Post autor: FashFash »

Lollita pisze: wt mar 03, 2026 4:56 pm Z tego co mówiła, to tylko jedną. Ona raczej nie robi tajemnicy z tego co i gdzie sobie robi.
Za to Przemysław Czarnecki mówił w wywiadach, że miała więcej i ją na nie woził. Co do Marianki jest totalnie niewiarygodna, więc już wolę zawierzyć bycia bliżej prawdy jego słowom
Lollita
LouiBag

nadia007 pisze: czw lut 12, 2026 6:50 am Też jestem ciekawa czy można sam czubek zoperować…
Można, moje koleżanki robiły u Skupina i Jadczaka. Ale jeśli chcesz zmienić kształt nosa, to raczej tylko CKN wchodzi w grę. Lepiej zrobić raz a porządnie, niż bawić sie w poprawki - każda poprawka to większe ryzyko i oczywiście koszt.
Lollita
LouiBag

FashFash pisze: wt mar 03, 2026 4:58 pm Za to Przemysław Czarnecki mówił w wywiadach, że miała więcej i ją na nie woził. Co do Marianki jest totalnie niewiarygodna, więc już wolę zawierzyć bycia bliżej prawdy jego słowom
Szczerze mówiąc, to nie widzę zmian w jej nosie. Może nie miała operacji, tylko drobna korekcję np. w związku z kostniną czy coś takiego - chłopy oczywiście rozumują po swojemu, więc bym dzieliła na 5 to co on mówi.
Hajli
Siatkarka

Post autor: Hajli »

A czy któraś z Was miała ckn u dr Skupina w Poznaniu? Bardzo się zastanawiam. Do tej pory rozważałam jedynie Wysockiego ale terminy masakrycznie długie
Sidididididfi
RoyalBaby

Post autor: Sidididididfi »

W 2021 robiłam CKN u dr Kuźlan w klinice Skupina w Poznaniu i naprawdę poszło bez zarzutu, zależało mi na pasującym do reszty twarzy, naturalnym nosie. Wtedy płaciłam 12-13 tysięcy złotych, nie mam pojęcia jakie stawki są teraz. Szczerze mówiąc wspominam rekonwalescencję lepiej, niż niektóre przeziębienia.
zuzzuzzuz
Siatkarka

Post autor: zuzzuzzuz »

Czy ktos miał operację u doktora Janika? Poważnie rozważam, bede wdzieczna za kazdy komenatrz. :)
Awatar użytkownika
Melpomene
Channelka

Post autor: Melpomene »

Fotosikk pisze: pn wrz 08, 2025 10:31 pm A ja mam pytanie z innej beczki
Czy któraś może z Was miała operację septoplastyki nosa na nfz?
Dostałam skierowanie do szpitali na operację przegrody nosa, ale interesuje mnie czy mając krzywy nos, uciekający na lewą stronę zostanie on po operacji wyprostowany, zmieni się jego wygląd? Kształt nosa (garb) mi nie przeszkadza ale najbardziej mnie denerwuje niedrożność nosa ale i jego wygląd uciekający na lewą stronę

Ja miałam rynosepto na NFZ w 2014 roku i strasznie nie polecam, żałuję że nie zaczekałam na zebranie pieniędzy i prywatną wizytę. Fajnie, nos nie jest garbaty, ale jest krzywy, kładzie się na jedną stronę, bulwiasty i kompletnie niedrożny :D Łudzę się, że uzbieram kiedyś na poprawkę bo nos jest nadal moim największym kompleksem.
123wiosna123
Collagen z chlorellą

Post autor: 123wiosna123 »

Wchodzę na ten wątek bo takze chcialabym zrobic sobie operacje nosa ale mam fobie co do igieł i nie ma takiej możliwości. Juz samo pobranie krwi jak jedna wielka męczarnia na ktorej odstawiam teatr a w zyciu nie pozwolę na taki np wenflon czy narkoze