Czy używacie, jesteście zadowolone z jakiegoś produktu?
Ja uzywam barierowego eliksiru hydro odżywczego i jestem bardzo zadowolona. Macie cos jeszce do polecenia?
Bielenda kosmetyki
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryJa zawsze byłam jakoś sceptyczna do bielendy dopóki nie odkryłam kilku dla mnie absolutnych perełek do których wracam.
Pierwsza to emulsja do mycia twarzy hydra lipidum - jest świetna i bardzo wydajna.
Druga rzecz z podobnej serii, cera lipidum multiceramidowy krem odżywczy. On jest trochę taki cięższy ale ja bardzo lubię takie konsystencje.
Na pewno będę sprawdzać resztę kosmetyków z tych dwóch serii lipidum, bo myślę że te kosmetyki są warte uwagi, dla mnie działają super i na promkach w naprawdę bardzo przystępnych cenach.
Słyszałam ze bardzo chwalone jest serum z ceramidami z serii skin clinic i sama chce je kupić, ale jeszcze nie używałam.
Pierwsza to emulsja do mycia twarzy hydra lipidum - jest świetna i bardzo wydajna.
Druga rzecz z podobnej serii, cera lipidum multiceramidowy krem odżywczy. On jest trochę taki cięższy ale ja bardzo lubię takie konsystencje.
Na pewno będę sprawdzać resztę kosmetyków z tych dwóch serii lipidum, bo myślę że te kosmetyki są warte uwagi, dla mnie działają super i na promkach w naprawdę bardzo przystępnych cenach.
Słyszałam ze bardzo chwalone jest serum z ceramidami z serii skin clinic i sama chce je kupić, ale jeszcze nie używałam.
-
SparklingHappiness
- Tritonotti
Polecam serum z retinolem skin clinic. Najlepsze, jakie dotychczas stosowalam jeśli chodzi o retinol. Zero podrażnień, a na drugi dzień cera promienna
A ja bardzo lubię różowe serum z serii SkinClinic z kwasem azelainowym, cudo! W koncu pozbylam sie wyprywskow i moja cera sie unormowala.
Wspomniana emulsje do mycia twarzy tez lubie, maja tez fajny tonik z witamina C i kwasem ferulowym (taki zolty i seria chyba tez skin clinic?).
Natomiast kompletnie nie sprawdzil mi sie ten zolty krem z ceramidami, hit chyba kazdego, a mnie zapychal jak zaden inny kosmetyk, masakra...
Wspomniana emulsje do mycia twarzy tez lubie, maja tez fajny tonik z witamina C i kwasem ferulowym (taki zolty i seria chyba tez skin clinic?).
Natomiast kompletnie nie sprawdzil mi sie ten zolty krem z ceramidami, hit chyba kazdego, a mnie zapychal jak zaden inny kosmetyk, masakra...
-
pizza4sery
- Skarpeta Rakieta
Praktycznie co bym nie kupiła z Bielendy, to mi się sprawdza i mogę kupować w ciemno. Moje hity to kremy do twarzy: kokosowy, różany, ceramidowy. Lubię też linię Skin Academy, która jest w Biedronce, np. serum kwasowe, krem z niacynamidem. Linia produktów do włosów Hair Coach, np. odżywka odbudowująca, szampon balansujący też jest spoko, ale ciężko dostępna stacjonarnie. Ciekawostka: zauważyłam, że niektóre produkty Bielenda i Eveline są analogiczne i kilka razy kupiłam coś siostrzanego obu tych marek i za każdym razem produkt Bielendy sprawdzał mi się lepiej (mimo że Eveline też nie pogardzę).
-
Bejbiczek531
- Siatkarka
Ja różnież polecam naprawdę wiele rzeczy z Bielendy! Jest to jedna z moich ulubionych marek przystępnych cenowo.
Moje top to:
1. Serum z ceramidami,
2. Glaze and glow mleczko- esencja
3. Serum z fermentem ryżowym,
Trzy rzeczy, które ciągle dokupuje, jak tylko mi się skończą, ale używałam naprawdę wiele rzeczy.
Jedynie był taki krem kiedyś chyba jakiś różany bodajże to jego nie lubiłam.
Moje top to:
1. Serum z ceramidami,
2. Glaze and glow mleczko- esencja
3. Serum z fermentem ryżowym,
Trzy rzeczy, które ciągle dokupuje, jak tylko mi się skończą, ale używałam naprawdę wiele rzeczy.
Jedynie był taki krem kiedyś chyba jakiś różany bodajże to jego nie lubiłam.